„Lucie má v současné chvíli taková čísla, která se chovají navenek silně, neohroženě a direktivně. Přitom uvnitř sebe ji spousta věcí, chování i slov užírá, mrzí a je jí z toho smutno. Od poloviny října do poloviny ledna bude hodně přemýšlet, vybavovat si minulost a docházet k pochopení. Toto období je psychicky náročné a nevyrovnané. Teprve od února se ona sama i vše okolo srovná, uklidní a ztiší,“ vyvěštila Lucii Borhyové věštkyně Lenka Lippertová Suchardová.

„Michal naopak potřeboval rozlet, kdyby ho neměl, tak by z toho mohl až psychicky zkolabovat. Nároky a až vojenské příkazy Lucie dokázal zvládnout díky svobodomyslným myšlenkám a následným zrealizováním.  Od září mu však skončila čísla, která si můžou dovolit dělat cokoliv bez následků,“ prozradila v případě Michala Hrdličky Suchardová.

Co to tedy pro nedávno rozpadlý pár znamená do budoucna? „Oba se nejspíš pokusí za pár měsíců vztah vrátit zpátky,  protože budou, nejdříve Michal a následně Lucie, přecitlivělí a schopní si odpustit. Je pravdou, že budou-li chtít být spolu, čeká je spousta práce a energie na udržení harmonického vztahu,“ dodala věštkyně. 

Fotogalerie
11 fotografií