Modelka Anna Lipoldová tvrdí, že šaty měla vybrané dávno a že se nechtěla srovnávat se světovou Ester Sátorovou. „Chtěla jsem mít originální svatební šaty. Měla jsem už delší dobu jasno v tom, že budou jen z bílé krajky. Šaty jsou ručně ušité z vystřižených krajkových květů našitých na tělový tyl tak, aby zakryly opravdu jen to nejdůležitější a vytvořily tím originální obrazce,“ prozradila finalistka České Miss 2006, jejímž manželem se po tříleté známosti stal podnikatel František Bulín.

Stejně jako u Ester krajka zakrývala pouze ty nejintimnější partie. Jenže mladá paní Berdychová si do svatebního dne až hystericky snažila udržet štíhlou postavu, což se nedá říci o Lipoldové. Ale i tak si tmavovláska svůj den D prý užila na jedničku.

Libanonský krejčí vs. maminka

Ester Sátorová si šaty objednala z dílny světoznámého módního návrháře Zuhaira Murada (44), jehož výtvory s oblibou vynášejí na červeném koberci hollywoodské hvězdy. Libanonský krejčí si je cení až na 25 tisíc dolarů, tedy 500 až 600 tisíc korun. Anně šije už od dětství róby maminka, která pro svatební den oblékla i Anniny kamarádky modelky.

Fotogalerie
9 fotografií