„Celý život cvičím, mám takovou 45minutovou sestavu. Jenže jsem nějak vynechala a v květnu jsem chtěla zpevnit do plavek, tak jsem si vzala podložku a začala cvičit. První den mě strašně bolely nohy a druhý den břicho. Byla to tak nesnesitelná bolest! Myslela jsem si, že jsem si skřípla střevo,“ vyprávěla Thielová deníku Aha!.

Valentinu však bolesti trápily čím dál tím víc. Když se před třemi měsíci vypravila na návštěvu s dcerou ke své neteři, zkolabovala. Čiperná osmdesátnice se najednou ocitla v rukou lékařů, kteří ji posílali na různá vyšetření. Myslela si, že by to mohly být srůsty po dvou prodělaných potratech, ale tato diagnóza se nakonec nepotvrdila. Lékaři naštěstí vyloučili i nádory. 

Zatímco se doktoři snažili dopídit, co Valentině je, bolesti se stávaly nesnesitelnějšími a nesnesitelnějšími. „Bylo to opravdu hrozné, nemohla jsem sedět, ležet, jíst, spát, nic. Zhubla jsem dokonce z 59 na 53 kilo, to jsem měla, když jsem se vdávala!“ prozradila Valentina deníku Aha!.

Ta měla hrát v Barrandovském seriálu Stopy života, který se bude vysílat už příští týden. Kvůli zdravotnímu problému však natáčení zrušila.

„Dnes jsem už v pohodě, a dokonce jsem už přibrala dvě kila,“ prozradila  šťastně Thielová. Bojí se však, aby se kolaps neopakoval. Zatím se neví, jaká byla příčina.

Herečka musela dokonce podstoupit kolonografii. „Nejhorší ze všeho bylo to vyšetření střev – kolonografie. Den předtím jsem musela vypít asi tři litry projímadla a pak mě nafoukli jako balon. Myslela jsem, že umřu,“ postěžovala si Valentina deníku Aha!.

 

Fotogalerie
15 fotografií