„Neměla jsem, nemám a nebudu mít nic společného se společností OLDM,“ citoval středeční Blesk slova výtvarnice. Přitom ale muž, který stojí v čele sekty a říká si Baal Guus, ji zná jako své boty.

„Určitě není zlatokopka, mužů prostřídala pomálu,“ tvrdí. „Taky bych neřekl, že si Lucie vybírá starší muže, ale že starší muži si vybírají ji,“ míní. Jak to přijde, že do Slováčkovy milenky tak vidí, když ona se od sekty, kterou on vede, tak ostře distancuje?

Ezoterik zná dopodrobna i celou historii nevěry s Felixem. „Vyvíjelo se to dlouhodobě, vyprávěla mi o něm. Do vztahu s ním šla opravdu za láskou. Samotnou ji zaskočilo, co se v ní citově k Felixovi vyvinulo,“ prozradil šéf OLDM. „Je nyní jako nějaké malé děvče, které ztrácí první lásku,“ dodal pro Blesk Baal Guus.

Jako dar z nebes je pro podváděnou Dádu Patrasovou (59) nová role v 12dílném komediálním seriálu TV Barrandov, jehož název se zatím tají. Ve středu měla první natáčecí den. Unikla tak dusné atmosféře doma a konečně našla po manželově nevěře zase trochu radosti ze života.

Společnost OLDM

Stanovy okultní společnosti OLDM schválilo Ministerstvo vnitra ČR. Založena byla v roce 2008 jako neveřejná, od roku 2013 je otevřena veřejnosti. Členové mají vztah k mystice a tajemnu. Momentálně se staví do pozice největší a nejaktivnější ezoterní lóže v ČR.

Za cíl si sdružení klade rozvoj duchovních hodnot, zejména vlastní tvorbou i veřejnou osvětou, a propagaci umělecko-ezoterního artiklu. „Naše činnost sahá od prostého šití panenek či výroby rukodělných deníků až po velké fotografické projekty mezinárodního rozsahu. Postupně jsme se propracovali až k takovému umu, že jsme stanuli na hranici ezoteriky vyjádřené uměním,“ píše se na jejich webových stránkách.

Fotogalerie
7 fotografií