Dalibor přitom pracuje v otcově sklárně v Novém Boru, kde i žije. Přesto nevěděl, že jeho otec opustil kliniku v Madridu, kde se léčí, a přijel na otočku do Česka (hlavně prý kvůli přednášce v Liberci – Blesk informoval).

„O tom, že je otec v Česku, vůbec nevím. Opravdu spolu téměř nekomunikujeme a ani se nevídáme,“ komentoval Dalibor, který dokonce na liberecké Technické univerzitě studoval, a to v době, kdy tam byl jeho táta děkanem.

Otec se synem se prý viděli naposledy před mnoha měsíci. Nebyla to běžná rodinná schůzka, ale pracovní!

Proč se s tátou tak často nestýká, to si Dalibor nechal pro sebe. Lze se ale domnívat, že tím důvodem bude tátova zrada. Každý přece ví, že rodinu – manželku, anglickou tanečnici a choreografku Bambi Uden a syny Dalibora s Milanem – opustil kvůli novému vztahu se zpěvačkou Leonou Machálkovou (47).

Ať je to ale jakkoli, Dalibor ví, jak závažným problémem nemocná slinivka je, a bude rád otci oporou. První krok je ale na Bořkovi: „Když se ozve, rád mu pomůžu a podpořím ho,“ dodal Dalibor.

Tři synové

V roce 1983 se emigrant Bořek Šípek přestěhoval do Amsterdamu, oženil se s Bambi Uden, která mu porodila Dalibora (29) a Milana (31).

Koncem milénia ale rodinu opustil, a to kvůli Leoně Machálkové, která mu pak v roce 2003 v Thajsku porodila syna Artura (12).

Vztah jim vydržel 10 let, rozešli se v roce 2009, paradoxně nedlouho poté, co se Šípek s Bambi konečně rozvedl!

Fotogalerie
10 fotografií