Gottova dcera Dominika se na přelomu roku vrátila po 13 letech z Finska, kde žila se svým partnerem Timem Tolkkim. Po návratu do Česka si hledala práci, kterou začátkem dubna našla.

Přitom její táta Karel Gott zrovna vytvářel nový pracovní tým. Ukončil spolupráci se svými dlouholetými spolupracovníky a jeho managment nyní vede jeho manželka Ivana Gottová s kamarádkou Lídou Sekaninovou.

Jenže Ivana nemá v tomto oboru na rozdíl od Dominiky dostatek zkušeností. Neumí totiž ani pořádně německy, z čehož německým partnerům vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Oproti tomu je Gottova nejstarší dcera skvěle jazykově vybavená. „Táta mě vždycky nutil, abych se učila jazyky, což se mi jako dítěti moc nelíbilo, ale nelituju toho. Za odměnu mě pak vzal ještě za totáče do Německa,“ přiznala Dominika před časem.

Ovládá sedm cizích jazyků – angličtinu, němčinu, japonštinu, čínštinu, ruštinu, finštinu a švédštinu. Díky svým znalostem by tak mohla skvěle komunikovat s německým trhem a managmentem svého táty a domlouvat mu koncerty v Německu.

Navíc se léta starala o marketing finské metalové skupině Startovarius, tudíž ví, jak to v tomto světě chodí. Možná by Gott měl své rozhodnutí ještě zvážit…

Fotogalerie
7 fotografií