„S paní inženýrkou Herzerů jsem ukončil spolupráci a agendu předávám někomu jinému! Není to vůbec jednoduché. To je celé, více k tomu není co dodat,“ řekl Blesk.cz Karel Gott k poněkud nečekané výměně své blízké spolupracovnice.

Co na manželku paní Ivanu po Gottově boku čeká? „Bude shromažďovat přicházející nabídky na vystoupení, zapisovat termíny, a následně vše budeme předávat paní, která bude řešit administrativu. Hlavně faktury a další produkční záležitosti,“ upřesnil Gott.

Podle serveru super.cz je již známé i jméno oné paní přes administrativu, která Karlovi a Ivaně Gottovým pomůže. „Je to paní Sekaninová, velmi zkušená žena z Divadla Broadway, kde Ivanka pracovala. Celý tým mi ji doporučil, je to velmi zkušená paní, která svou práci umí skvěle," řekl Gott super.cz.

Změny i u Gottova tajemníka

Jaroslava Herzerů nebyla Gottovou manažerkou po celých 24 let spolupráce, dříve pro něj pracovala jako účetní. Poté nahradila Františka Janečka právě na postu manažerky, nyní si však Gott našel v podobě své manželky náhradnici. A z domlouvání Gottových vystoupení tak rázem bude rodinný business.

Kromě manažerky Herzerů de facto končí také tajemník Jan Adam, který po boku slavíka prožil tři desítky let. „Doba se mění. Nevím, jestli ještě někdy bude turné, kde mi velmi pomáhal s dramaturgií. Nechci se rouhat, opravdu netuším, jestli přijde další. A proto už není potřeba někoho zaměstnávat," dodal Gott pro super.cz. Vysvětlil však, že spolupráci s Adamem neukončuje zcela. Pomáhat mu Adam bude občas i nadále, neboť je prý v některých věcech nenahraditelný.