Manželka Jana Přeučila Eva Hrušková dlouho držela bolest v sobě, nyní po letech konečně může mluvit o bolestné ztrátě. I proto, že má tři dospělé syny. Stalo se to jen pár týdnů před porodem, Hrušková byla v 7. měsíci těhotenství. „Mně se stalo to, že jsem měla mrtvé miminko, ono se přestalo hýbat. Je to tak dávno, že o tom můžu mluvit, protože od té doby se mi narodili tři synové,“ svěřila se v reportáži Hrušková.

Miminko, které zemřelo, čekala s druhým manželem, číšníkem Zdeňkem Rohlíčkem, který propadl alkoholu. S ním měla ještě dva syny, Zdeňka, který je herec a narodil se jí na tehdejší dobu pozdě, až v 28 letech, a Vojtěcha, jenž se dal na techniku.

Třetího potomka Pavla, kterému také učaroval film, měla se třetím manželem Jiřím Pavlem Křížem. Nejmladšího syna porodila, když jí bylo 39 let. Ale manželství rovněž skončilo rozvodem. Až čtvrté s hercem Janem Přeučilem je skutečně šťastné.

„Vzhledem k tomu, že se to stalo ve 20. století, nestálo mě to život. Porod se vyvolával. Kdyby se to stalo dřív a lékaři to nevěděli, tak by mě to stálo život,“ míní herečka.

Fotogalerie
3 fotografie