Bartoška přišel do Rudolfina se svou krásnou manželkou Andreou mezi posledními a na červeném koberci vzbudil náležitý rozruch. Kolem novinářů prošel jen s odpovědí na půl úst, že se cítí výborně a na večer se těší. A pak už šel z náruče do náruče…

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška: Nemoci se nebojím! Na Lvech mu dodávali sílu kamarádi! David Turek, Jan Brunclík

První přišla chlapácká-kamarádská, když se pozdravil se svými kolegy Bolkem Polívkou, s nímž hned  začal klábosit, a s Miroslavem Donutilem. Vřelé přijetí se manželům Bartoškovým dostalo také od Ivana Trojana, který se přátelsky políbil s Andreou.

Andrea Bartošková a Ivan Trojan
Autor: Showpix.cz

Když ho holohlavého, ale spokojeně se usmívajícího uviděla Eliška Balzerová, hned Barťáka objala a neubránila se slzám. Všichni nemocného šéfa karlovarského filmového festivalu, který má letos před sebou svůj jubilejní 50. ročník, velmi rádi viděli.

Jiří Bartoška se přivítal s Eliškou Balzerovou
Autor: Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát

A pak se to kolem něj začalo točit. Polibek od Barťáka si nenechala ujít věrná karlovarská harcovnice, herečka Aňa Geislerová, která přišla na Lvy sama jen v doprovodu diamantových šperků za miliony. Andree Bartoškové přítomnost filmové krásky vůbec nevadila. Naopak ochotně pózovala, když z jedné strany objímal ji a z druhé Aňu.

Jiří Bartoška s Aňou Geislerovou
Autor: Showpix.cz

S Bartoškou se políbila také Klára Issová, která dorazila v kalhotovém kostýmu, který si pořídila v módním konfekčním řetězci H&M a do Rudolfina ji doprovázel její kamarád, producent Vítek Karas.

Jiří Bartoška a Klára Issová
Autor: Showpix.cz

Nadšená z Bartoškovy přítomnosti byla také herečka  Magda Vašáryová, jejímuž rozradostněnému setkání přihlížel její manžel Milan Lasica.

Bartoška se vítá s Magdou Vášáryovou
Autor: Showpix.cz

Nejvášnivěji se s Bartoškou líbala herečka Petra Špalková, které se z filmového prezidenta doslova podlomila kolena.

S Petrou Špalkovou
Autor: Showpix.cz

A to tak, že při odchodu z Rudolfina omámená Barťákem a zřejmě i nějakým tím alkoholem nezvládla chůzi na podpatcích po vyhlášených pražských kočičích hlavách a i s herečkou Kristýnou Frejovou se válela po zemi…

Alkoholem znavené herečky Petra Špalková a Kristýna Frejová
Autor: Foto: M. Hykl, P. Machan a M. Pátek

Fotogalerie
17 fotografií