"Se Zdeňkem nás moje nemoc hodně stmelila a spolu proti ní bojujeme. Žijeme pouze přítomností a veškerou energii dáváme do toho, abych ji porazila," řekla Blesk.cz Zdeňka Pohlreich*.

Na důkaz, že Pohlreichovu ženu rakovina nevystrašila, zveřejnila fotografii s holou hlavou na sociální síť a přidala k ní vzkaz, který přetiskujeme v celém znění:

"Celé mé rodině, přátelům, svým žákům, kolegům a všem, kteří jste mi napsali nebo volali, ať vše ustojím a zvládnu, všem Vám chci moc poděkovat. :-) Moc si toho vážím! Už 3 měsíce bojuji s rakovinou, a i přes to všechno se najdou lidé, kteří to vědí, ale jejich vyšší zájmy, jako je msta, závist a pošpinění, je neodradí od nechutností a propírání Vašeho soukromí na veřejnosti," píše Zdeňka na Facebooku a reaguje tak na článek, který se nedávno objevil na Extra.cz s fotkami z videa, na kterém má údajně  Pohlreichová sex s 15letým chlapcem.

Pohlreichova manželka pokračuje tím, že za celou kauzou stojí lidé, kteří ji chtějí veřejně pošpinit: "Lidem, jako je Adam K., Lukáš L., a dalším, kteří zásobují bulvár nechutnostmi a informacemi z mého soukromí, někteří pro peníze (za pár stovek), jiní na zakázku apod... chci vzkázat, že nás se Zdenečkem nic nezastaví, ani voda, ani vítr, my jedeme do kopce i z kopce, prostě jedeme stále a nic a nikdo nám v tom nemůže zabránit. :-) Jinak další video pozitivní motivace s koníky už mám nachystaný, stále makáme. :-) A poprosím Vás o sdílení, moc moc všem díky!"

"Nechci lítost ani se tady obhajovat, to fakt ani nemusím, všechny mé činy a chování měly vždy jen dobré úmysly, ne vždy se Vám v životě všechno povede, ale mé svědomí je čisté," píše Zdeňka Pohlreich na Facebooku.

Zdeňka onemocněla stejnou nemocí, jako žena jiného slavného televizního kuchaře - Emanuela Ridiho. Jeho manželka Jana několik měsíců bojovala s rakovinou prsu. Kvůli ztrátě vlasů také nosila dlouho paruky. Sotva nemoc porazila, začalo se jejich manželství rozpadat. Loni v létě trávili nějaký čas v odloučení.

*(manželovo příjmení převzala bez přechýlení s koncovkou -ová, které je typické pro češtinu, pozn. red.)

Manželka Zdeňka Pohlreicha Zdeňka už tři měsíce bojuje s rakovinou.
Autor: Facebook

Fotogalerie
7 fotografií