„Letos bychom mohli natočit takový vánoční rodinný seriál, protože Štědrý den je v naší rodině na několikrát,“ sdělila Blesku Veronika. „Třiadvacátého jsme se sešli u Agáty doma, vánoční sraz čítal čtyřicet příbuzných, včetně rodiny Jakuba Prachaře a všech otců mých dětí, takže Stropnický, Hanych, Navrátil.“ Den nato byl Ježíšek u Veroniky doma, první svátek vánoční se konal Ježíšek s dětmi Martina Stropnického, sedmadvacátého zase s maminkou Martina, která na Štědrý den byla u dcery. No a právě dnes se koná Ježíšek s Veroničiným dalším synem Cyrilem Navrátilem.

Jinak bramborového salátu prý byla celá dětská vanička a kapra letos u Žilků a Stropnických vyměnili za pstruhy. „Nejhezčí chvíle pro mě určitě byla, když jsme po večeři spustili rodinný vánoční koncert, který jsme trénovali celý Štědrý den. Zpěvačkou večera byla zaslouženě Kordulka a druhé místo obsadil Kryšpín. Dokázal, hrdina, zazpívat od koledy všech sedm slok!“ chlubí se šťastná babička Veronika.

Nejčastější dárek byl prý u Žilků župan. Ten dostali skoro všichni. Jinak Kryšpín byl obdarován samými meči a pistolemi, Kordula dostala vysněného poníka Frodo. Ministr obrany obdržel knížky a kufr, Veronika parfém a kožené rukavice.Agátě Ježíšek nadělil poštovní schránku a babičce Žilkové několik ohozů. Moje maminka je obrovská parádnice,“ svěřuje Veronika.

Video
Video se připravuje ...

Žilková koupila dceři pod stromek koně! Dárek na ni zaútočil! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
9 fotografií