„Naštěstí jsem si odvezl vzkazy, které jsme si s Ivetkou psali, když jeden z nás dvou někam odjížděl třeba jen na chvíli...,“ svěřil Blesku vdovec.

Jedno z psaní vzniklo pouhých osm dní předtím, než Bartošová ukončila svůj život pod koly jedoucího vlaku. „Šla jsem si lehnout, jen na chvíli. Už jsem to nevydržela čekat na tebe s těmi starostmi sama. Je toho na mě moc,“ stýskala si s v něm Iveta, která se podepsala jako Džambulka. A Josef na něj zřejmě po přečtení dopsal datum.

Zamrazí i z novoročního přání, ve kterém Iveta přeje Josefovi a sobě, aby byli v roce 2014 zdraví a šťastní. V tu chvíli jistě netušila, že se za čtyři měsíce ve svém neštěstí vydá na nedaleké koleje pro smrt...

Tento týden začalo ve vile vyklízení (Blesk informoval) a v kontejneru se ocitly i věci, na které měl podle dědického práva nárok vdovec Rychtář. Ten se však majetku za půl milionu vzdal, jen aby mohl vycházet se zpěvaččiným synem Arturem Štaidlem (18). Jenže nečekal, že vše skončí na skládce.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Sex na pražském magistrátu! A dva tajné dopisy od Bartošové! redakce Blesk.cz

Tři její poslední vzkazy: Psala každé 4 dny

Vzkaz, ve kterém si Iveta stěžuje Josefovi, že je toho na ni moc, je datovaný 21. dubna 2014. Čtyři dny na to napsala první dopis na rozloučenou (pro Artura) a za další čtyři druhý a zároveň poslední (pro Rychtáře). V úterý 29. dubna 2014 spáchala sebevraždu.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Pozůstalost Bartošové na smetišti! A světský pohřeb Berouska! redakce Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií