Nechtěl provokovat, šel se bavit. Chtěl jen slyšet důvod, proč čeká tři hodiny na koncert, aby si pak vyposlechnul pouze 30 minut. Ale než stačil Petr H. (do té doby) svému oblíbenci raperu Ektorovi něco říct, dostal úder pěstí. Naprosto nepřipraveného mladíka tak raper usadil.

Jsem z toho psychicky i fyzicky vyčerpán, děkuji za pochopení. Nashledanou," napsal potlučený mladík Blesku. Raper se díky této eskapádě dostal na černou listinu a řada majitelů klubů od něj dává ruce pryč. A to včetně majitele pražského Klubu Lávka: „Dj Ektorovi nebude v Klubu Lávka nadále umožněno další vystupování. Jeho výstup nás šokoval,  takové chování nešlo absolutně předvídat a nelze ho ovlivnit.

Video
Video se připravuje ...

ektor čtenář Blesk.cz

Raper je však zřejmě známá firma a rozdává rány na všechny strany, dokonce se ani nebojí ublížit dívce. Před několika měsíci například napadl mladou ženu v baru, a to tak, že ji tahal po zemi za nohy. Ale s „jídlem“ roste zřejmě i chuť a napadení Petra H. je jen další fází raperovy agrese.

Smutné na tom však je, že přestože raper nechodí pro ránu daleko, někteří jeho fanoušci stále stojí za ním: „Poté, co Ektor pokračoval v show, hlasitě ho podporovali,“ prozradila Blesku svědkyně z klubu.

Fotogalerie
5 fotografií