Artur se tak objevil poprvé od smrti své matky na velké společenské události. Odskočil si v podstatě ze zkoušky s kapelou. Artur to bral především tak, že jde nabrat cennou inspiraci pro svou další uměleckou tvorbu. „Sám jsem hudebník  a na muzikál jsem moc zvědavý," prozradil Artur ještě před premiérou.

Štaidl sám by možná v budoucnu rád stanul právě na prknech, které znamenají svět. Ale při své skromnosti se svěřil, že teď je ještě brzy na to říct, jestli mu to půjde a jestli to bude to pravé ořechové. Momentálně totiž studuje management hotelnictví a v budoucnu by se rád, pokud tedy nevyjde hudební kariéra, viděl třeba jako ředitel hotelu.

Otec a syn Štaidlovi zazářili na červeném koberci jako opravdoví šviháci. A zvláště na Arturovi mohly přítomné dámy oči nechat, protože oblek mu padl jako ulitý. Vedle Štaidlů se na premiéru dostavily i další hvězdy českého showbyznysu. Vedle herečky a bývalé první dámy Dagmar Havlové, na muzikál dorazila třeba Hana Zagorová nebo Vladimír Brabec.

Fantom Opery jeden z nejslavnějších muzikálů, které kdy spatřily světlo světa. Producent František Janeček investoval do tohoto díla, které mělo českou premiéru včera, neuvěřitelných 50 miliónů korun. Díky tomu se tak tento muzikál stal nejnákladnějším projektem, který kdy byl u nás realizován.

Video
Video se připravuje ...

Artur Štaidl na premiéře Fantoma opery! Podívejte, jaký je z něj švihák! Kristýna Léblová, David Turek, Ondřej rybár

Fotogalerie
18 fotografií