Elegantní, ale uhnaná Dagmar Havlová přiběhla na úplný závěr hvězdných příchodů. Premiéra nejslavnějšího muzikálu všech dob Fantoma Opery nemohla začít bez ní. Na balkoně na ni čekal samotný producent František Janeček, který její zpoždění omluvil a naopak ji na uvítanou políbil na ruku.

Syn Ivety Bartošové Artur se hodil do gala a společně se svým otcem vyrazil za kulturou. Artur v šedém obleku s elegantní rudou kravatou velmi zmužněl a seklo mu to víc, než kdy předtím. Na premiéru se velmi těšil. "Sám jsem muzikant a jsem na to moc zvědav," řekl Blesk.cz usměvavý Artur.

Muzikál si nenechal ujít ani představitel Limonádovýho Joa Karel Fiala s manželkou. Ti měli z premiéry obavy. "Trochu se bojíme, že na nás spadne lustr. Naši přátelé nás strašili, že to neštěstí viděli na Broadwayi. Prý tam diváci doslova řvali hrůzou. Tak snad nás dnes večer nic takového nečeká," svěřil se Blesk.cz herec.

Pozvání na premiéru dostala i herečka Hana Gregorová, která takový kulturní zážitek pojala tak trochu slavnostně i smutečně. Právě dnes 13. září by totiž její zesnulý manžel Radek Brzobohatý oslavil narozeniny. A včera to byly přesně dva roky, co nás všechny herec opustil.

Mezi ostatními hosty byli také manželé Hana Zagorová a Štefan Margita. Dorazil i zpěvák Pavel Vítek s partnerem Janisem Sidovským, režisér Juraj Jakubisko s manželkou Deanou, moderátor Ray Koranteng s dcerou Vanesou, herec Vladimír Brabec s manželkou, Ornella Štiková s babičkou nebo osamocená Sabina Laurinová. Moderátorka Agáta Prachařová dorazila bez bot jen na skok a to pracovně.

Video
Video se připravuje ...

Artur Štaidl na premiéře Fantoma opery! Podívejte, jaký je z něj švihák! Kristýna Léblová, David Turek, Ondřej rybár

Fotogalerie
24 fotografií