Po včerejší spršce Ivany Gottové a Petra Vágnera, kterou předvedli přímo při vysílání VIP zpráv, přišla řada na zpěvačku Lucii Vondráčkovou, kterou dvojice nominovala společně s Pepou Vojtkem a Karlem Voříškem. Přestože je Lucka v Kanadě a díky časovému posunu bylo u ní hodně brzo ráno, neváhala a výzvu přijala.

Zpěvačka, ještě nenalíčená a neučesaná se postavila před kameru a než na sebe vychrstla kýbl se studenou vodou, nominovala další tři známé osobnosti. Pod proudem studené vody by se měli teď ukázat zpěvačka Petra Janů, Karel Janák a hokejista Jaromír Jágr.

Video
Video se připravuje ...

Lucka Vondráčková si také polila hlavu vodou Facebook.com

Na sprchu mámy Lucky se díval i její syn Matýsek. Se řvoucím dítětem v zádech se natočila i zpěvačka Marta Jandová, která poté nominovala své otce Petra Jandu, herečku Kateřinu Hrachovcovou a svého německého kytaristu Thorsten Mewes.

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová byla nominována dokonce dvakrát! Facebook.com

Podobně zlitý skončil i frontman kapely Kryštof Richard Krajčo, kterému se očividně do studené lázně nechtělo. Ale s úsměvem na rtech to pro dobrou věc udělal. Poté nominoval Libora Boučka, Marka Ztraceného a kuchaře Romana Vaňka, který výzvu přijal, splnil a následně vyzval "Tydýta" Lukáše Pavláska.

 

Video
Video se připravuje ...

Dokonce i Richard Kajčo přijal výzvu Facebook.com

Video
Video se připravuje ...

Roman Vaněk přijal výzvu Richarda Krajča a zlil se vodou Facebook.com

Studená voda zasáhla i do sportu, nevyhnula se jí naše tenistka Petra Kvitová, která mimo jiné nominovala Tomáše Berdycha.

Kvitovou nominovala tenistka Caroline Wozniacki.
Autor: Facebook

Spolu s českými hvězdami se už polili ledovou vodou například Britney Spears Gwen Stefani, Justin Bieber, Justin Timberlake, Oprah Winfrey, zakladatel Microsoftu Bill Gates nebo šéf Facebooku Mark Zuckerberg.

Do výzvy se zapojil také fotbalista David Beckham, který se nechal polít hned celým sudem vody. Nominoval za to Michaela Jordana, Magic Johnsona nebo Leonarda DiCapria. "A nezapomeňte přispět," dodal na závěr zmáčený fotbalista.

Video
Video se připravuje ...

David Beckham přijal ledovou výzvu Facebook.com