Celé Česko otřásla zpráva o vážném poranění mozku zpěváka Michala Hrůzy, který je po noční rvačce na Stodolní v Ostravě, která se stala v noci ze středy na čtvrtek, v umělém spánku. Minulý pátek měl Hrůza hostovat na festivalu Kryštof kemp 2014 v Hukvaldech, který pořádal Krajčo. Na základě tohoto festivalu Krajčo poskytl novinářům rozhovor, v němž se vyjádřil i ke zraněnému Michalu Hrůzovi.

Rázem se tak stal terčem kritiky svých kolegů. Marpo z Chinasek a Karbulka z Divokýho Billa se do Richarda okamžitě ostře obuli na svých profilech na Facebooku. Za to, že se Krajčo poskytnutým rozhovorem „přiživuje“ na zraněném zpěvákovi, na něj plivali jednu vulgární nadávku za druhou. Karbulka ho navíc na Facebooku nazval "chacharem zmr*em."

Tvrdý úder od Krajča

Frontmana kapely Kryštof toto nařčení nenechalo chladným a kolegům vrátil úder, v němž jednak vysvětlil, jak rozhovor probíhal, ale také zabrousil na bolestnou vzpomínku, když v roce 2008 zemřel při tragické nehodě na motorce bubeník Chinasek Pavel Grohman. Tehdy totiž Kryštof za Chinaski narychlo zaskakovali na koncertě na Švihově, který kapela kvůli tragédii zrušila.

Krajčo teď stejně akutně hledal "náhradu" za Michala Hrůzu, ale dostalo se mu jen odmítnutí. "Než jsem vám zavolal, díval jsem se na plán vašich koncertů a stihli byste to i s vašim přejezdem na noční hraní, protože se jednalo o koncert v 15.00. Bylo 4 měsíce vyprodáno a tak "nehrozilo", že bych já, chachar zm*d, vás chtěl zneužít nebo si nedej bože dělal "PR". Poprosil jsem vás o okleštěnou verzi - třeba jen akustickou - a co se stalo????? Vykašlali jste se na to. Neudělali jste to ani pro něj, ani pro lidi. Takové situace se nedějí každý den, a i když mezi kapelami funguje nevraživost a závist, jsou okamžiky, kdy je potřeba se podržet,“ hájil se Richard Krajčo.

Marpo z Chinasek si po tomto Krajčově vyjádření nejspíš sáhl do svědomí a zpěvákovi se veřejně omluvil. „Vím, že Michal leží v nemocnici a uvědomil jsem si, že řeším p*čoviny. Unáhlil jsem se a jednal impulzivně. Chtěl bych se tímto všem zúčastněným stránám omluvit,“ vzkázal Marpo přes Facebook. Karbulka z Divokýho Billa se k tomuto tématu už nevyjádřil.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Hrůza po rvačce bojuje o život! Těžké poškození mozku! Markéta Reinischová