Ze středy na čtvrtek dostal Hrůza osudnou ránu, která ho skolila k zemi. Byl okamžitě převezen do nemocnice a podstoupil operaci hlavy. V současné době je v umělém spánku. Teď následují hodiny mučivého čekání. Bude žít s trvalými následky, nebo zemře… „Zda se operace povedla, zatím říci nelze. Pro zpěváka bude kritických dalších 48 hodin,“ prozradil včera po neurochirurgickém zákroku zdroj ze zpěvákova okolí.

Dva podezřelí

Vyšetřovatelé vyslýchali svědky, navíc získali kamerové záběry. Včera odpoledne zadrželi dva muže ve věku 18 a 19 let. Oba mladíci byli umístěni v cele předběžného zadržení. „Jsou podezřelí z incidentu na Stodolní ulici,“ potvrdila ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. „Věc je kvalifikována jako zločin těžké ublížení na zdraví. Pachateli tohoto skutku hrozí trest odnětí svobody od tří do deseti let,“ dodává mluvčí.

Hledání svědků

Policie zkoumala kamerové záznamy, vyslýchala svědky. "Oni do sebe pořád nějak naskakovali, teď se nějak chytli, přehodil ho přes záda, ale nevím, jestli to byl on. Tam byl ofakt strašně moc lidí. Tu poslední ránu, tu jsem neviděl. Nevypadal, že by se nějak aktivně chtěl do toho zapojovat. Spíš vypadal tak, jako že to chtěl nějak, jako kdyby uklidnit situaci," řekl Krimi zprávám FTV Prima barman ze Stodolní ulice.

"Viděla jsem jen, jak leží nějaký chlap na zemi. Vůbec mě nenapadlo, že jde o toho slavného zpěváka. Měl hlavu od krve a vypadal jako nějaký opilec," řekla Aha" servírka z nedalekého Dublin Pubu.

Pokud jste byli svědky noční rvačky nebo máte fotografie z místa nehody, ozvěte se na tip@blesk.cz nebo volejte na tel. 724 014 586.