Denisa (16) a Natálie (11) Grossovy trávily léto v Americe se svou matkou Šárkou a kamarádkou a zpěvačkou Michaelou Noskovou, která s nimi účinkuje v muzikálech. Nebyla to ale jen čistě dámská jízda, jak by se na první pohled zdálo. Ochomýtali se kolem nich borci s luxusními postavami, jako by si za nimi odskočili z natáčení Pobřežní hlídky.

Kdo to byl? Společnost dcerám expremiéra dělal několikanásobný mistr ČR a Evropy ve stepování Tomáš Slavíček. Právě k němu do kurzů jsou zapsány obě Grossovy dcery, aby získaly taneční průpravu od samotného mistra.

Slavíček byl zrovna na letní cestě po Americe, kde se sám účastnil tanečních kurzů a soutěží. A když byl poblíž, Šárka Grossová ho pozvala, aby se u nich zastavil. Dokonce ho vyzvedla na letišti, aby se nemusel plahočit taxíkem.

Holkám, které se na něj dost těšily, jak ukazují srdíčkové komentáře na Facebooku, dělal opravdu pěknou společnost. Společně dováděli na plážích a on si před nimi opaloval své tancem vyrýsované a olejem lesknoucí se tělo. Dělal doprovod však také jejich matce Šárce a zpěvačce Míše Noskové, které pro něj na uvítanou připravily divokou party.

Když byly doma u Grossových na luxusním milionovém letním bytě, pořídil také několik momentek Denisy, jak divoce tančila v rozevláté sukni po pokoji. Zatímco však Grossovy holky letěly domů už minulý týden, Slavíček z Ameriky odlétal teprve před pár dny a zamířil rovnou na další taneční camp. Náročný program po návratu čekal také Noskovou. Nejprve absolvovala seskok padákem s Bořkem Slezáčkem a v úterý ji čeká plastika prsou.

Fotogalerie
9 fotografií