Zatímco jiné děti o víkendu pobíhaly na zahradě u domu Agáty Prachařové, její syn Kryšpín Dopita pozoroval své narozeninové hosty z kočáru. Upoutala ho tam jeho maminka, jelikož má Kryšpín nohu v sádře. "Někdo tráví léto u moře, někdo v sádře," řekla Blesk.cz Prachařová s tím, že Kryšpínovo zranění nechce dál rozebírat.

Jisté však je, že si malý Dopita mohl zlomit stehenní kost nebo si ošklivě pohmoždit koleno. Každopádně Agáta se před několika dny sháněla po rehabilitační sestře, která by za Kryšpínem mohla docházet domů. "Kryšpín už tu sádru měl déle, teď už mu ji konečně sundali," přiznala Agáta.

Úsměv na tváři malému chlapci nevykouzlil ani čokoládový dort, na kterém byla spousta lentilek a tři svíčky. Kromě mámy Agáty mu k narozeninám blahopřál i náhradní táta Jakub Prachař a spousty jeho tetiček a dětských kamarádů.  

Se sádrou na noze má zkušenosti i Kryšpínova matka. Agáta si doma s nohou v gypsu poležela loni v červnu pěkných pár dní. Své zranění vysvětlila tak, že jí nohu přejelo auto. Nohu v ortéze měla i Kryšpínova babička Veronika Žilková, která šlápla do pekáče a ujela na něm několik metrů. Skončila s natrženými svaly a pohmožděnou kyčlí.

Fotogalerie
9 fotografií