Agáta se rozhodla letos do Varů nevyrazit. Při té zprávě jistě spadl prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi obří balvan ze srdce. Místo toho spakovala kufry sobě a Kryšpínovi, nechala manžela Jakuba Prachaře doma a zmizela na pláž do francouzského Marseille, kde se celé dny válí na pláži.

Podobně se rozhodla i modelka Vlaďka Erbová. Ta si poslední měsíc procházela peklem. Kvůli neplacení alimentů jejího manžela na děti z předchozího manželství k nim domů přišel exekutor a všechno tam oblepil ikonickými nálepkami "exekučně zabaveno". Aby toho nebylo málo, autem, pro které si exekutor rovněž přišel, ho rovnou srazila. Za to jí teď hrozí tři roky natvrdo. Sbalila proto dceru Viktorku a pláchla daleko pryč. Nejdříve strávila týden v Egyptě, teď si užívá v tureckém Side. Podle všeho nebudou finanční problémy, ve kterých se Tomáš Řepka nacházel, zas tak vážné.

Uklidnit nervy k moři vyrazila i Miss sportovního nadšení Tereza Chlebovská. S přítelem se vrhla do vln na pobřeží Řecka a dny netráví samozřejmě ničím jiným, než cvičením a běháním.

Karlovarský festival bude jistě jako vždy epickou událostí, ovšem tento způsob trávení léta, nezdá se být úplně nešťastným...