Patrik Vrbovský alias Rytmus, přítel slovenské zpěvačky Dary Rolins (41), opravdu umí nabudit své chuťové buňky. A protože není „škrt“, rád se o své hody podělí s ostatními, alespoň tedy na obrázku.

Jeho večerní menu bylo opravdu vybrané. Jako předkrm si známý rapový zpěvák poručil „Jordany“, luxusní sportovní obuv, která je pojmenována po známém basketbalovém hráči. Ale asi by dva páry byly moc, tak se na jeho stole objevily pouze boty pravé nohy v barvě červené a kaki, na levé boty už nezbylo místo. Každý takový pár těchto „lodí“ se dá pořídit za zhruba dva a půl tisíce korun.

Jako hlavní chod si Rytmus vyskládal balíček s pětseteurovými bankovkami a jako přílohu hromádku českých korunových tisícovek. Pokud si zpěvák nehrál Dostihy a sázky, tak si na večerní tabuli připravil sumu v hodnotě okolo dvou milionu korun. Tomu se říká opravdu hodně drahá večeře.

Na jediné, co Rytmus zapomněl, byl dezert. Ten nahradil kuřecími prsíčky se zeleninou. A protože je to stolovník, jak se sluší a patří, nezapomněl na prostírání, vidličku (nůž není třeba) a ubrousky. Na stole samozřejmě nechyběla ani sůl, pepř, ocet a olej. Co kdyby byly podrážky bot nedosolené a bankovky málo dochucené…

Fotogalerie
6 fotografií