Richard Krajčo šokoval své okolí, když na svůj profil na sociální síti „připíchnul“ novou fotku s citátem: „Mám novou kéru,“ Nešlo však o portrét samotného zpěváka, ale obrázek jeho mladšího bratra, který si teď užívá na rodinné dovolené na řeckém ostrově Zakynthos.

Mladší brácha Radek vypadá jako dvojče samotného Richarda a klidně by mu mohl jít dělat dvojníka. Radek se však neživí hudbou jako jeho bratr, naopak maká rukama a tvrdě vydělává na pile v Trutnově. Tato práce se mu však asi vyplácí, protože podle Krajča zde vydělá víc než on v Národním divadle. Alespoň to prohlásil v rozhovoru pro Lidové noviny o ukončení svého angažmá ve Zlaté kapličce.

Práci na pile však mladý Krajčo momentálně pustil k vodě a je teď na "mateřské dovolené". Radek chce tak asi vynahradit své dceři to, o co v dětství s Richardem přišli, a to o přítomnost vlastního táty! Otec obou bratrů je totiž opustil, když byli kluci malí. Zpěvákovi Richardovi bylo tehdy pouhých 9 let.

To je i důvod, proč Krajčo mluví pouze o své mamince. Máma frontmana kapely Kryštof vedla zpěváka především k četbě, což se výrazně projevuje na jeho textech, které mají k plytkosti hodně daleko.

Krajčo však asi se svou rodinou moc v kontaktu není. Vypovídá o tom koment, který poslal svému bráchovi do Řecka: „Napiš mi taky někdy.“ Jestli tak uvidíme „dvojníky“ Krajča s bráchou někdy pohromadě, to ukáže až čas.

Fotogalerie
6 fotografií