Zpěvák Štěpán Karbulka nebyl jediný, kdo vulgárně nadávál Richardu Krajčovi, za rozhovor, ve kterém se zmínil o zraněném Michalu Hrůzovi. Do Krajča se pustil i bubeník Mapro z kapely Chinaski, ten se ale následně na sociální síti omluvil.

Ale Karbulka Krajča nazval „chacharem zm*dem“ za to, že se údajně přiživuje na vážném zranění Michala Hrůzy, a za svým názorem si stojí. Jenže se bohužel pro něj nedočkal podpory u svých kolegů z kapely. Těm jsou jeho nadávky proti srsti. „Kapela Divokej Bill se důrazně distancuje od výroku jednoho člena kapely na adresu Richarda Krajča. S názorem Štěpána Karbulky se zbytek kapely neztotožňuje. Michalovi Hrůzovi drží všichni palce a věří v jeho brzké uzdravení,“ vydala kapela oficiální prohlášení.

Michal Hrůza měl minulý pátek vystoupit na festivalu Kryštof Kemp 2014 v Hukvaldech, který pořádal Richard Krajčo. Ovšem kvůli rvačce na Stodolní, během níž si Hrůza po pádu poranil mozek a od té doby je v komatu, se pochopitelně nemohl zúčastnit. Krajčo sháněl mezi kamarády muzikanty náhradu a na poslední chvíli sehnal Marka Ztraceného, který za Hrůzu zaskočil.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Hrůza po rvačce bojuje o život! Těžké poškození mozku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
7 fotografií