Tereza Černochová (31)

Zpěvačce Tereze Černochové se podařilo utajit těhotenství až do pátého měsíce. Pak už musela s pravdou ven, jelikož se břicho čím dál víc zvětšovalo. O otci svého dítěte se razantně odmítá bavit, nejspíš i proto, že se na ní během těhotenství vykašlal. „S nejistotou, bez managmentu, bez peněz, bez muže, s děťátkem. Dobře jsem si to navařila, to je fakt..,“ zoufala si před třemi týdny Černochová na sociální síti. Spekulovalo se i o příteli Anny Polívkové Michalu Kurtišovi, to však Tereza také popřela.

Černochová je na své dítě, které si zatím nosí pod srdcem sama.
Autor: MACHAN,PATEK,PITROF,TUMA

Lenka Dusilová (38)

Zpěvačka se před nedávnem rozešla se svým dlouholetým partnerem Martinem, se kterým randila zhruba osm let. Pravidelně za ní létal do Čech z USA, kde žil. Letos v dubnu ale Dusilová přiznala, že má za sebou velmi bolestivý rozchod, a to už v té době byla v osmém měsíci těhotenství. Zda je otcem jejího dítěte bývalý přítel, nebo Lenka otěhotněla s někým jiným, však nikdy nepřiznala. Ani poté, co se jí chlapeček v květnu narodil.

Těhotná zpěvačka Lenka Dusilová nikdy nepřiznala, kdo je otcem jejího dítěte.
Autor: ČTK

Iva Frühlingová (32)

Stejně jako předcházející zpěvačky i jejich kolegyně Iva Frühlingová se snažila své těhotenství do poslední chvíle utajit. I přesto, že už byla v sedmém měsíci těhotenství, stále svůj požehnaný stav nechtěla potvrdit. Stejně tak jako veřejně nikdy nepřiznala, že otcem jejího dítěte je její přítel Honza, který se živí jako pilot. S ním se totiž Iva už několikrát rozešla a zase sešla.

Iva Frühlingová v sedmém měsíci těhotenství.
Autor: Cybex

Markéta Irglová (26)

Další zpěvačka, tentokrát dokonce oscarová, Markéta Irglová překvapila svým těhotenským bříškem na festivalu v Ostravě v červenci 2013. Ten rok se však rozvedla se svým manželem Timem Iselerem, a tak se hned začalo spekulovat o tom, s kým Irglová své první dítě čeká. Mluvilo se dokonce o hudebníkovi Damienu Rice, nakonec se Markéta svěřila, že otcem dítěte je její nový islandský přítel Mio Thorisson.

Markéta Irglová v sedmém měsíci těhotenství.
Autor: FB Markéta Irglová

Ilona Csáková (43)

Zprávy o tom, že je zpěvačka Ilona Csáková těhotná se objevily v březnu 2009. V té době už Ilona chodila s podnikatelem Radkem Vonešem, kterého si za dva roky vzala. Jeho identitu ale do poslední chvíle tajila, stejně tak, jako zda otcem jejího dítěte je skutečně on. Nakonec to nevydržela a ještě před porodem světu představila jak svého budoucího manžela, tak i otce svých dvou synů.

2030083:full:true:true

Jitka Kocurová (35)

Vicemiss ČR 1999 Jitka Kocurová otěhotněla po půlroční známosti s jednatelem německé společnosti Tomášem Abrahamem. To ovšem přiznala až v pátém měsíci těhotenství. Do té doby o Abrahamovi mlčela jako hrob. Modelka se za otce svého dítěte provdala až po dvou letech od narození syna Tomáše a nejspíš během svatební noci manželé stihli počít hned druhého potomka.

Těhotná Jitka Kocurová.
Autor: hermina.cz