Tichá holka s malou podsaditou postavou, která si nikdy nelibovala v sukýnkách, šminkách či vysokých podpatcích. Tak vypadala tehdy osmnáctiletá Aneta Langerová, když ji diváci objevili v první řadě Superstar. Už tehdy se začalo spekulovat, že této nenápadné dívce s hlasem jako zvon muži nevoní.

Člověk to cítí víceméně od malička, jen tomu ještě nerozumí. Ale i když mu to pak dojde, je to záhada. Říkala jsem si, kde jsem k tomu zrovna já přišla, že bych chtěla mít život se ženou. Občas mě dokonce napadne, proč já vlastně nežiju s mužem? Vždyť se cítím jako žena,“ svěřila se Langerová v magazínu Pátek Lidové noviny.

Než jí ale došlo, že je lesbička, vyzkoušela si i pár vztahů s muži. „Párkrát jsem v dospívání měla nějakého kamaráda nebo přítele. Ale vždycky jsem měla jenom takové sny, takový nereálný prostor, ve kterém jsem chvilku byla a potom z něj zase vystoupila. Byl to můj svět, o kterém nikdo nevěděl. Až když jsem se opravdu zamilovala, v ten moment mi všechno došlo,“ přiznala zpěvačka.

Tím to ale nekončilo. Od chvíle, kdy si byla jistá tím, že miluje ženu a ne muže, jí trvalo dlouhých šest let, než se s tím dokázala smířit ona sama. Teprve ve svých čtyřiadvaceti letech se rozhodla, že už je zbytečné svou orientaci tajit. Její první přítelkyní se stala šéfka hudebního vydavatelství Iva Milerová (42), nyní randí už dva roky s dokumentaristkou Olgou Špátovou (30).