Opálený, s láhví pití v ruce a úsměvem na tváři dorazil Filip Renč na tiskovou konferenci, kde se Daniel Landa naposledy zvážil před svým zápasem. Renč totiž natáčí s Landou nový videoklip z prostředí thai boxu, proto nemohl na takové události chybět.

Režisér se sice před objektivem fotoaparátů dlouho nezdržel a rychle zmizel do šatny, ale sršel dobrou náladou. Jako by se už celkově otřepal z vážné nehody, která se mu stala jen před pár týdny.

Tehdy Renče srazil náklaďák, který režisérovi jedoucímu na kole nedal přednost. Nikdo mu prý nepomohl a tak se s otřesem mozku, zpřetrhanými vazy v ruce a rameni doplazil ke kamarádovi domů, kde se zmátořil a následně se sám odvezl do pražského IKEMu. Po nehodě mu totiž začala prý selhávat játra.

Daniel Landa musel kvůli vážení udělat před novináři menší striptýz. Neváhal a svlékl triko a kalhoty a pochlubil se svým namakaným a potetovaným tělem jen v boxerkách. „Svoje šance vidím tak maximálně s dvacetiprocentní možností výhry, ale o tom to pro mě vůbec není,“ svěřil se Blesk.cz Landa. O tom jestli nakonec svému soupeřovi dá „na budku“, nebo sám skončí na zemi, se rozhodne už dnes večer.

Video
Video se připravuje ...

Dan Landa jde do ringu, šanci má mizivou Jan Jedlička, David Turek