Pouhý den po nehodě, při které Erbová srazila exekutora, na sociální síti oznámila další osobní tragédii. „Hned po ránu jsem dostala velmi smutnou zprávu, že na věky usnul můj nejmilovanější a nejdelší kamarád, pacient leukémie osmiletý Davídek,“ svěřila se Erbová minulý čtvrtek.

V pondělí mu Erbová byla v Olomouci na pohřbu. „Včera jsem se šla rozloučit s človíčkem, který čtyři roky patřil do mého života. Když pak stojíte u hrobu osmiletého dítěte, tak vyhodnotíte, že tyto problémy jsou doslova malichernosti,“ svěřila se Vlaďka v úterních VIP zprávách.

Problémy, o kterých modelka mluví, jsou větší, než se zpočátku zdálo. Sražený exekutor je totiž už sedm dní v pracovní neschopnosti, ve které by měl zůstat až do 11. června. Pokud by se tedy nehoda prokázala jako úmyslný čin, mohla by jít Vlaďka sedět až na tři roky do vězení.

Navíc se na pár dní ocitla kvůli manželovým dluhům bez auta, které nutně potřebuje pro převoz dětí do školy. Měla ale štěstí, že se nad ní slitovala jedna půjčovna a vůz jí na nějakou dobu poskytla.

Přestože je Erbová stále zdrcená událostmi posledních dnů, pro vysílání VIP zpráv se hodila do gala. Jak před týdnem do všech kamer mluvila uslzená a s obřími brýlemi na očích, na úterní natáčení se už připravila. Nutno však podotknout, že výrazné líčení a rudá rtěnka, kterou zvolila, pietu a tragédii nikterak nenaznačovaly... 

 

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Řepky a Erbové: Alimenty neplatí natruc dceři! Redakce Blesk.cz