U Řepkových doma bylo včera zatraceně dusno. Fotbalistova exmanželka Renáta (40) na svého někdejšího muže poslala exekutory. Řepka totiž neplatí alimenty na syna Tomassa (13) a dceru Veroniku.

Potetovaný fotbalista ale přiznává, že stotisícové alimenty nezaplatil schválně. „Udělal jsem to záměrně, protože není možné, aby se ke mně chovala tak, jak se chová. Chtěl jsem si vydupat slušnost,“ svěřil se Blesk.cz.

Sám tak teď přišel o spoustu svých cenností a osobních předmětů. Jediné, co mu ve vilce zůstalo, je jeho milovaný výherní automat, pro který si přijedou exekutoři později. Nálepku Exekučně zabaveno totiž nelze přehlédnout.

Řepka své chování nedomyslel. Jeho současná manželka ve vyhrocené situaci přejela při couvání zasahujícího exekutora. Náraz byl tak silný, že zadní část vozu zůstala promáčknutá. Exekutorova zranění ale nebyla vážná a po ošetření v nemocnici byl brzy propuštěn.

Erbová byla po střetu s exekutorem v naprostém šoku. Třásla se jako ratlík a zapalovala si jednu cigaretu za druhou. „V zrcátkách jsem viděla dva lidi, ale tohohle pána jsem prostě bohužel neviděla. Ten muž se dostal do mrtvého bodu,“ řekla Blesk.cz.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Řepky: Alimenty neplatím dceři natruc Jan Jedlička, Markéta Reinischová, David Malík, foto: archiv