Pád na schodech v metru se stal málem konečnou pro oblíbenou českou herečku. Nekonečných deset dní na jednotce intenzivní péče ukazovaly na opravdu závažné zranění. „Nic jsem si nepamatovala a nikoho nepoznávala. Bylo to blbý,“ řekla pro magazín Mladé fronty Dnes Jana Štěpánková.

Přiznala, že po pádu na schodech v metru měla problémy s poznáváním lidí a to i těch nejbližších. „Postavili mi syna k posteli a já nevěděla, kdo to je. Někdo tam stál a já nevěděla, kdo to je,“ prozradila herečka dál.

Při rekonvalescenci musela postupovat po malých krůčcích. „Den ode dne se to vylepšovalo. Šlo to ale pomalu. Pak mi ještě zakázali asi měsíc pracovat,“ svěřila se.

A jaké byly první krůčky po propuštění z nemocnice? „Když jsem šla poprvé ven, syn mě jistil. Zpočátku chodil vedle mě, dával pozor, abych nezakopla. Stará se o mě velice a pořád, až mu už říkám, že to stačí.“

Sama si je ale vědoma toho, že její brzké uzdravení, je spíše něčím výjimečným, zvlášť s ohledem na její věk. „V podstatě je zázrak, že jsem se z toho dostala,“ uzavřela povídání o svém úrazu.