Klidné nedělní dopoledne neměli sousedé v Kloboučnické ulici v Praze 4. Mladý muž Milan M. (29) zde ukončil svůj život skokem z okna. Před tím varoval všechny známé na internetu. Nepomohla ani podpora přátel.

Vše krok po kroku popisoval na Facebooku ještě před skokem. „Tohle je odhozená maska, takový jsem v reálu. Utrápený člověk. Všem děkuji za ochotu a volání atd. Ale věřte mi, já chci klid!“ tak zněl jeden z Milanových komentářů.

Nikdo nic netušil

Lidé z jeho okolí nechápou, proč se tak veselý kluk, který měl přítelkyni a v práci byl maximálně spokojen, odhodlal k takovému činu. Živil se jako pedikér a práce ho velmi bavila. Za dva dny měl být povýšen a dostat tak více pravomocí. Byl šťastný, že začal nový život.

Před tím totiž pracoval jako porno herec. „Nemůžu tomu uvěřit, děkoval mi za to, že jsem mu dal šanci začít nový život, že je v jeho životě konečně řád, všichni jsme byli rádi, že už není v pornu," popisuje zdrceny kamarád a šéf salónu Petr K. Milan navíc nebyl sám. Žil společně se starší přítelkyní, která odjela na víkend mimo Prahu.

„Byl veselý a těšil se na povýšení, jediný problém, o kterém jsem věděl, byl, že se občas hádal s maminou, nic víc,“ dodává otřesený Petr.

Milanova smrt zasáhla také řadu celebrit, o které se v salonu staral. „Je to strašné, právě jsem se to dověděla. Dnes ráno jsem na Milana myslela, že se k němu musím objednat. Nějak tomu nemůžu uvěřit. Kdykoliv jsem u něj byla na pedikúře, tak byl takový vtipálek a smíšek. Vůbec mě nepřišlo na mysl, že by mohl mít nějakou depresi nebo něco podobného. Byl mladý, krásný kluk a tohle je neskutečná škoda ztráty lidského života. Musím přiznat, že mi tekly slzy, když jsem to slyšela,“ řekla Blesku zpěvačka Linda Finková.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Milan přenášel svou smrt na facebooku a Basiková se bojí vraha! Blesk TV