Jako první usedla do křesla Kristýna. „Chci být odporná!“ prohlásila, a tak jí na tváři vyrašila pořádná krvavá jizva!

Příliš dokonalá

Vlastně se jen umocnila ta, kterou už pod pravým okem má. Vizážistka Marta Šantorová jí přilepila na tvář speciální hmotu, přidala rudou barvu a vystínovala oči. Jakmile se herečka postavila před fotografa Jana Tůmu, bylo nám jasné, že tahle čarodějnice je příliš dokonalá a málo strašidelná. „Něco by to chtělo,“ přikyvovala i sama Kristýna.

Tak jsme jí přičarovali ještě zakrvácenou ruku a speciální rekvizitu. Jakou? To uvidíte už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Hlavně nesahat!

Zato Marta vypadala po celou dobu focení, že jí není moc dobře. Na řadu přišla jako poslední, byla totiž celý měsíc v Německu s kapelou. Inspirace zlou čarodějnicí z pohádky Čaroděj se země Oz byla jasná, hned jak jsme zpěvačku oslovili do projektu.

Porotkyně Hlasu tak trpělivě seděla a nechala si obličej pokrývat zelenou barvou. „Není vám moc dobře, co?“ vtipkovali jsme na její adresu. Když přišly na řadu šaty, doladily se detaily a dobarvily se i ruce, chodila Jandová jako kardiochirurg před operací.

„Hlavně na nic nesahejte, ať to tu není zelené a šaty špinavé,“ obával se stylista Karel. Martě se v kostýmu tak zalíbilo, že chtěla vyrazit do krámu pro rohlíky. „Co by asi lidi říkali, kdybych šla takhle ven?“ smála se. No, to se dozvíš v pátek, Marto!