Manželství Saši Rašilova a Vandy Hybnerové se až dosud zdálo být nesmrtelné. Pár se seznámil už na DAMU a od té doby byli jako jedna ruka. Bylo mezi nimi obrovské pouto a jeden ke druhému vzhlíželi.

Pro mnohé ženy byla ale Vanda trnem v oku. Saša patří k jedním z nejhezčích českých herců a ženy po něm touží. Hybnerová, která si toho byla vědoma, dělala po celá léta vše pro to, aby jí manžel neutekl za mladší. „Zestárnout vedle svého muže považuju za vyhraný boj. Nechci být sama,“ přiznala před lety Hybnerová v jednom z rozhovorů.

Se strachem ze samoty je bezpochyby spojená i žárlivost. „Ze všeho nejhorší je žárlivost. To je největší zabiják každého vztahu,“ dodala Hybnerová. Je tedy možné, že právě přílišná žárlivost zkazila manželům jejich harmonický vztah.

Není se také čemu divit. Okolo Rašilova se vždy motaly krásné ženy. Pro mladou herečku Zuzanu Kanócz byl Rašilov dokonalým idolem, kterému ve filmu Román pro ženy podlehla. Stejně tak měla Hybnerová namále, když se kolem Rašilova začala motat půvabná Slovenka Eva Sakálová. Ta si zahrála jeho milenku v televizním seriálu Dokonalý svět.

Manželství Hybnerové a Rašilova však nebylo vždy ideální. První neshody mezi nimi vznikly už před šesti lety. Manželé tehdy krizi ustáli. Pak ale přišly další problémy a tentokrát se Saša rozhodl řešit situaci radikálně. Loni si sbalil kufry a od Hybnerové odešel. "Děti máme na prahu dospělosti, nebyl důvod se navzájem dál trápit. Po roce odloučení s Vandou se uzavírá kruh tím, že se rozvádíme," přiznal Blesk.cz Rašilov.