Bývalý fotbalista, jehož jste naposledy mohli vidět kouzlit na hřišti pražské Sparty, začal zhruba před dvěma měsíci randit s prvotřídní krasavicí Janou Marečkovou.

Nová přítelkyně mu však dlouho nevydržela. Jak Blesk zjistil, dostala bývalá moderátorka Novy od "Ujfiho" veskrze fotbalový dárek, z nějž ovšem nejspíš radost neměla - kopačky.

Jana Marečková už koncem srpna loňského roku prohlásila, jak by měl její ideální partner vypadat: „Určitě dám hodně na chemii, ale to je prostě něco nepopsatelného. Z muže musí proudit energie, musí mi být sympatický, zkrátka musí být dobrý člověk. Doufám, že si mě takový chlap najde.“ Teď aby si ji takový muž našel znovu, když to s fotbalovým krasavcem krachlo.

Známý lamač ženských srdcí už má na kontě několik podobných aférek. Randil například s bývalou miss Anetou Vignerovou. V roce 2009 poslal k vodě i další sexy moderátorku, Michaelu Ochotskou, s níž prožil půlroční románek. A nakonec to pro ni bylo dobře - své štěstí totiž našla v náruči jiného sportovce, tenisty Lukáše Rosola.

Podívejte se na video s krásnou a opuštěnou Janou:

Video
Video se připravuje ...

Ujfaluši jí dal kopačky. Exmoderátorka Novy je volná Bára Horáková, Ondřej Rybár, foto: archiv Blesku