Do svého hnízdečka lásky, které dosud sdílel jen se svou družkou Markétou (38) si pozval moderátorku TopStar magazínu Ivu Kubelkovou (32). Tu nejvíc zajímalo, jestli Janeček dovede odlišit upřímné přátelství od zlatokopectví, obzvláště pak u žen.

Narážela tím snad na jeho nedávno ukončený vztah s modelkou a lékarnicí Janou Doleželovou (32)?  „Myslím, že jsem se naučil vnímat lidi a nemyslím si, že by mě dlouhodobě někdo dokázal vodit za nos. Ale s ženami je to ještě o level těžší věc, ale jsem přesvědčen, že i tam se dá poznat, jaký vztah má k člověku ta žena, jestli to, co říká, je pravda,“ svěřil se matematik. 

Pozval ji na ještěrky

Janeček si během rozhovoru získal velké sympatie rozvrkočené Kubelkové díky stádečku gekonů, které chová. Ihned ji pozval k akváriu a jednoho z ještěrů vytáhl. Malý gekonek mu skočil na hlavu, čímž Kubelkovou dostal do kolen.

Smích ji ovšem přešel ve chvíli, kdy ji Janeček podal také jednoho gekona. Moderátorka si ho nejprve hladila, tahala ho za ocásek a najednou ztuhla jako kámen. Janečkův ještěr ji totiž hupsnul na rameno a hbitě se vyškrábal na její hlavu. Strnulá Kubelková se téměr popukala smíchy a díky ještěrce se se svými diváky rozloučila jen zamáváním. Inu na někoho platí sbírka motýlů, na jiného ještěrů…