Agáta Prachařová i Jakub Prachař měli po delší době oba volno, a tak se ho rozhodli strávit spolu a s Agátiným synem Kryšpínem jako spokojená rodinka. Sledování televize se ale poněkud zvrhlo a každý si stejně nakonec dělal, co chtěl!

Oblíbená činnost? Gaučing!

Agáta totiž zachytila rodinnou pohodu na gauči a fotografii vystavila na svůj facebookový profil. A co tedy Prachařovi při neděli provozovali? No přeci nejoblíbenější český sport!

Jakub, Agáta i Kryšpín totiž zalehli k televizi a okamžitě začali s gaučingem! Jakub by v tomto sportu-nesportu byl jistě přeborníkem. Jako téměř každý typický muž totiž okamžitě usnul, což neváhala zdokumentovat Agáta.Prachaře tak fanoušci můžou vidět v celkem netypické pozici, kdy spinká jako miminko hezky s rukou pod hlavou.

Kryšpín a jeho divná rodina

Ani Kryšpín nevypadal naštvaně, a kdo by se divil dudlíku v jeho puse, má pro něj Agáta vzkaz. „Já mám dudlík taky a Kubovi vypadnul z pusy, když usnul..takže sorry jsme holt divná rodina,“ napsala do komentářů pod fotku těm, kteří se do ní opírali kvůli Kryšpínovu dudlíku.

Každý si nakonec dělal vlastně, co chtěl, ale paradoxně hezky pospolu. Jakub spal, Agáta fotila a Kryšpín buď mamce Agátě pózoval, nebo koukal na televizi. Aby ale rodinka neproležela celý den jen u televize, vyrazila odpoledne do Národního technického muzea.

Fotogalerie
5 fotografií