„Moniko, od tohohle ruce pryč! Je to podvodník a lhář. S manželkou má dvě děti a s milenkou další,“ vzkazuje manželce Leoše Mareše (37) Agáta poté, co uviděla exkluzivní snímky Blesku Moniky a jejího nového milence.

Spiknutí

„Byl majitelem realitky, která podvedla mě a celou naši rodinu při prodeji pozemku v Suchdole! Prodal nám pozemek, na kterém je stavební uzávěra!“ tvrdí Prachařová. „Smlouvu kontroloval můj dobrý kamarád a oba dva se mezi sebou zřejmě domluvili,“ míní modelka. Cigánka prý zná odmalička, neboť na Přední Kopanině hrával fotbal s jejím tátou.

Miliony v trapu

Jenže modelka se nejen spálila, ale hlavně přišla o čtyři a půl milionu korun. „Půjčila si na to od celé rodiny i banky. Takže myslím, že tenhle podvod budeme splácet do konce života,“ přidává Veronika Žilková. I ona dříve považovala Cigánka za rodinného přítele, teď mu ovšem nemůže přijít na jméno.
Monika Marešová, ale stojí za ním. „O té kauze vím a jsem při Tomášovi. Víc to nechci komentovat,“ reagovala na nařčení svého partnera.

Dohromady je dal syn

Nejstarší syn Jakub (7) může za to, že jeho maminka je opět zamilovaná. Jiskra mezi Marešovou a Cigánkem přeskočila díky tomu, že se její potomek zbláznil do fotbalu. Kuba hraje právě za mladší přípravku FC Přední Kopanina, kde je Tomáš Cigánek předsedou a také trenérem. Jeho rodině tam navíc patří celý víceúčelový sportovní areál.

Fotogalerie
7 fotografií