Páteční Duel přinesl jednoznačný výsledek. Do Vily se vrátila Eva, ze hry o miliony vypadla striptérka Regina. A to po pořádném výprasku (75% ku 25%), kterému přihlíželi i další vyřazení soutěžící. Třeba Thomas a Zdenička, kteří na sebe v soutěži upoutali pozornost vášnivým románkem. Jenže po vyřazení jim to nevydrželo a našli si jiné partnery. Thomas randí se Silvií, obarvenou blondýnkou s porno minulostí. Zdenička našla útočiště u svého kamaráda Michala - movitého podnikatele, který se o Zdeničku staral i krátce po jejím vyřazení a na Thomase prý nežárlí. "Thomase mám ráda, ale nemiluju ho! Uvědomila jsem si to po odchodu z Vily," tvrdí Zdenička.

Zato Thomasově nové partnerce Silvii nemůže přijít Zdenička na jméno... "Já nežárlím, já myslím, že by to bylo zbytečný i u Michala," tvrdí přitom dál zarytě Zdeňka. Stále prý bydlí u kamarádky, chce mít svůj prostor. "Chci bydlet s ní, nechci zatím bydlet s chlapem. A kamarádka mi navíc vaří," smála se navíc nevyvolená soutěžící a na otázku, zda již s Michalem došlo k sexu, dodala s lišáckým úsměvem: "Sex neproběhl, já jsem ještě panna... ve znamení." Důvod k úsměvu jí ale přešel. Při konfrontaci se Silvií.

Dívčí válka: Thomasovi nevolám, to on mně, brání se Zdenička

Když se potkaly se i se svými mužskými "ochránci" v zákulisí soutěže,  hrozilo, že dojde na dívčí bitku! "Jí jde jen o to, aby se zviditelnila. Má problémy sama se sebou," zaútočila Silvie na Zdeničku. "Ona se do mě sprostě navážela a hodně mě to urazilo, tak jsem to řekla tak, aby to pochopila," vysvětlovala, proč Zdeničce poslala SMS se sprostými nadávkami a urážkami.

Otázkou je, jestli svou roli nemůže v tomhle střetu sehrát i žárlivost. "Nikdy jsem Thomasovi nevolala, on volá mě," brání se totiž Zdenička. Mezi oběma slečnami přitom panovala pořádně napjatá atmosféra. Vypadalo to, že si vjedou co nevidět do vlasů. Že se budou prát! "Já jsem Silvu k ničemu nevyzvala, já jsem se jí jen zeptala, jestli umí urážet lidi pouze přes psané zprávy a nebo i do očí," tvrdila bezelstně Zdenička.

Také Silvie chtěla být VyVolená!

Když napětí opadlo, Silvie se přiznala, že Zdeničce přece jen něco málo závidět může: "Já jsem se sama hlásila do Vily, ale byla to trošku jiná situace... Ještě jsem byla taková, že jsem se hodně styděla a kvůli tomu jsem asi nedostala tu šanci." Účast v reality show jí však utekla. A tak se nyní může podívat alespoň do jejího zákulisí spolu se "svým" Thomasem.  

Fotogalerie
14 fotografií