Zvrhlosti a perverznosti, na to je užije. VyVolení, kteří se ve vile v podvečer jen tak poflakovali, dostali od produkce úkol, a to udělat dámský a pánský striptýz.

Pánové se do toho bez ostychu vrhli. Thomas s Honzou se pohupovali sice trochu krkolomně, ovšem jen co nastoupili na scénu gayové Vladko a Ládík, holkám se trhaly koutky smíchy.

Vlado se svůdně kroutil, osahával si prsa a nakonec jeho ruka zaplula i za těsné džíny. Přitom se nezapomněl polít vodou a házet na diváky sexy pohledy.

Perverzní Romana pány znechutila

Nadržené pány pak vystřídaly dívky, které svým společníkům vyrazily dech. Nejprve se obnažila Romana, která má svlékání a tanec u tyče v malíku. Poněkud nechutně se svíjela, oblézala šatní skříň a nakonec odhodila svršek.

Klukům svou baculatou postavu předvedla v korzetu. Vladko se dusil smíchy, Honza si raději zakryl obličej a hromotluk Thomas trpěl tiše stejně jako ve škole trpí Romany dcera Nikola (12).

Masturbace v přímém přenosu

Jejich znechucení ihned zachránila lesbička Pavlína. Pánové netušili, co od ní mohou očekávat. Svíjela se jako skutečná profesionálka, ovšem naprosto je ohromila, když přes kalhotky začala naooko masturbovat.

Vladkovi v tu ránu vypadly oči z důlku a její největší nepřítel Thomas se nestačil divit. Kokety Eva s Nikolou svým striptýzem už nikoho neohromily. Jejich ňadérka viděl v tomhle státě snad už každý.

Fotogalerie
16 fotografií