Nestárnoucí Heidi Janků si na pivě ráda pochutná a tak své nahé tělo naložila rovnou do pivní lázně. „Bála jsem se, že budu smrdět pivem, ale nakonec to bylo velmi příjemná a voňavá koupel,“ přiznala Blesk.cz Heidi. Ta do rožnovských pivních lázní pod Radhoštěm přijela se svým manželem Ivo Pavlíkem (80), ten však lázeňské procedury ze zdravotních důvodů vynechal.

Heidi si tak sama užívala zaslouženého relaxu. „Vyzkoušela jsme i nově otevřené mořské lázně. Strach mi trochu nahnalo posezení v ozónové páře, ale nakonec jsem si to užila. Ač nejsem lázeňský typ, bylo to skvělé. Jediné, co mi bylo nepříjemné bylo masážní křeslo. Nemám na těle moc tuku, tak mě to trochu bolelo,“ svěřila se zpěvačka.

Není divu, Heidi je jako lunt. „Já jsem nikdy moc nejedla. Ale ne z důvodu, že bych držela dietu, ale spíš, že jím jen proto, abych přežila. Hlavně před vystoupením nikdy nejím, nedělá mi to dobře, a po konci jsem tak vyčerpaná, že už jdu rovnou spát,“ prozradila svůj recept na štíhlé tělo Heidi, která prý téměř vůbec necvičí.

Fotogalerie
9 fotografií