Celý spor obou producentů začal v momentě, kdy Pásek začal vykřikovat, že Pomeje většinu scén neodehrál dobře a filmu se tak kvůli němu navýšil rozpočet o 350 tisíc korun.

Vygradoval, ale v momentě, když Pomeje zjistil, že ho Pásek jednoduše nenechal napsat na plakáty jako producenta, ale »jen« jako herce. Ve skutečnosti ale za vším stojí klip k filmu, který pro Kameňák 4 natočil Walda Gang.

„Všechno to vlastně bylo kvůli klipu. V průběhu natáčení se na něj zapomnělo a musel se přidat jeden den. A abych to přepracovanému štábu, nějak zdůvodnil, nahlásil jsem, že Jirkovy scény se musí přetočit, protože je po….,“ konečně kápl božskou Pásek.

To se ale »citlivky« Pomeje tak dotklo, že to Páskovi nedokázal odpustit a vypukla obrovská hádka. „Hodinu jsme na sebe řvali do telefonu, čímž mě vytočil zase on, tak jsem ho odmítl dát i na plakát,“ popsal Blesku hádku »dvou kohoutů na jednom smetišti,“ Pásek, který se rozhodnul, že kvůli tomu, aby neohrozil premiéru, která je už 10. října, vytáhne Pomeje na pivo a zkusí si ho zase udobřit. Vyjde mu to?

Video
Video se připravuje ...

Walda Gang natočil pro Kameňák 4 klip Walda Gang

Fotogalerie
8 fotografií