Jak bývalo v minulosti zvykem, ženich potřeboval ke svatbě požehnání od rodičů. Ty v případě Ivety (47) supluje syn Artur, asi nejdůležitější osoba v celém Ivetině světě. A tak se musel Rychtář sebrat a jet si s Arturem promluvit jako muž s mužem. A o čem vlastně?

Josef se s Ivetiným synem setkal již minulý víkend. Rychtář za ním přišel s prosbou o svolení, které však již předem považoval za jisté. „Minulý víkend jsme to společně probrali. Dá se říct, že jsem od něho dostal požehnání. Je samozřejmé, že s tím souhlasil, je to dospívající muž,“ prozradil deníku Aha! Sám Rychtář.

Artur požadoval slib

Artur ale nebyl až tak shovívavý, jak by si Rychtář představoval. Musel mu totiž dát slib! A jaký? Že na svou novou manželku bude hodný! „Chce vidět svou matku šťastnou a vědět, že se jí daří. Já věřím, že slib, který jsem mu dal, naplním,“ přiznal existenci slibu Rychtář.  

Artur tak o chystané veselce věděl, přestože pár se ji snažil do poslední chvíle utajit. „O chystaném sňatku věděl. Ale nemohl se zúčastnit, protože musel být ve škole,“ doplnila sama Iveta. Na chystané posvatební hostině nebude chybět, ta totiž proběhne až v následujících dnech.

Dodrží rychtář slib? To se teprve uvidí....

Fotogalerie
4 fotografie