Leoš Mareš nahradil v porotě soutěže Martina Dejdara a možná si ukousl příliš velké sousto. Po nevalném pěveckém vystoupení kadeřnice Shirley předvedl Mareš mnohem horší selhání jako porotce. Do Shirley se navážel kvůli jménu i profesi. Svým vtipům se Leoš chlámal sám za nevěřících pohledů obou zbývajících porotců i nešťastné soutěžící.

Urážky soutěžících

Shirley, krycí jméno zpěvačka“ svému vtipu na film Zohan, krycí jméno kadeřník se smál Leoš sám. Soutěžící pak oslovil Zohanko a vymlouval se, že se přeřekl. Lucie Bílá se za něj vyděšené soutěžící omlouvala. Mareš se dusil smíchy a na Luciiny dotazy, co s se s ním děje, nereagoval.

Tanečník Mrci

Mareš se nedokázal dát do pořádku ani do vystoupení dalšího soutěžícího, tanečníka, Marka Martinka,  který si říká Mrci. Mareš znova spadl smíchy pod stůl a zmohl se jen na „To si děláš p**el?“ a na to se ho zeptal, jestli ho stříhala Zohanka...

Video
Video se připravuje ...

Mareš dostal amok a vysmál se brutálně soutěžícím! Prima FTV

Co to s Marešem je?

Skoro to až vypadalo, že Mareš usedl do křesla porotce v podnapilém stavu. Alespoň takový dojem by mohli mít ti, kteří ho neznají a nechápou jeho leckdy zvrácený humor. Konec konců, nebylo by to poprvé, kdy Mareš přišel do vysílání podnapilý. Pravidelní posluchači jeho ranní show na Evropě 2 by si jistě pár případů vybavili.

Podle televize Prima, se na Marešovi podepsala únava přepracování. "Natáčení Talentu, které je 8 dní v kuse, i 14 hodin denně je opravdu psychicky i fyzicky náročné, a to nejen pro soutěžící, ale také pro porotce." uvedla Lucie Jurčáková z Primy.

Fotogalerie
5 fotografií