Ještě v sobotu v poledne Romana nadšeně vítala horníka Emila Zajace, který se na skok vrátil do Vily, aby rozšířil vody reality show a sehrál se soutěžícími několik scének. Jenže zábava se večer změnila v drama. Máma Romana si stěžovala na křeče a když byla situace horší a horší, VyVolení nechali zavolat pro uslzenou Romanu sanitku.

Zatímco Emil a Eva, která se v pátek vrátila z úspěšného duelu proti Martinovi, odváděli kolem čtvrt na osm Romanu, život ve Vile šel dál. Vladko, který si v týdnu postěžoval, že je tlustý, vyrazil na svačinku a dopřál si druhou večeři, Thomas, kterého odkopla jeho mladičká přítelkyně za jeho dovádění ve Vile, dál směle osahával svou žabičku Zdeničku...

Romana poté opustila Vilu a byla převezena do nemocnice v Praze Krči. Jak dopadlo vyšetření, to se zatím neví. Romana se o půlnoci vrátila zpátky mezi vyvolené a když se jí Thomas ptal, co se vlastně stalo, nic mu neřekla. To Nikol vyslovila domněnku, že má Romana kýlu.

Nedělní ráno pak oproti dramatickému večeru vypadalo ve Vile již opět klidně. Emil se soutěžícími zůstal i dnes, kdy se však bude msuet opět rozloučit. O Romanině hospitalizaci se zatím mlčí. Podle FTV Prima však bude dnes muset opět opustit Vilu, i když jenom na skok - aby absolvovala další vyšetření.
Komerční sdělení:

STOP stárnutí pleti a vráskám! Nastartujte proces omlazení už teď

Fotogalerie
7 fotografií