Dohled nad svatební veselkou své dcery převzal její slavný otec, jazzman Laďa Kerndl s manželkou Miladou. Nemohli si to nechat ujít, když už přišli o samotný obřad, který se uskutečnil v americkém Las Vegas. Na statek Kerndlových nedaleko Brna se pak na pozvání nevěsty vydal i český prezident!

Popřát a poveselit se s Kerndlovou a jejím chotěm Reném Mayerem přijel jak Miloš Zeman, tak i první dáma Ivana Zemanová a jejich dcera Kateřina. Kerndlová totiž Zemanovi pomáhala během jeho prezidentské kampaně.

Kerndlová na kampani, Zeman na veselce

Za svá vystoupení pro Zemana dostala Kerndlová ostatně nejen pusu od budoucího prezidenta, ale i více jak půlmilionovou odměnu. Zemana podporoval ostatně i její otec Laďa. Za několikaminutové zpívání v Praze, Ostravě, nebo třeba na Kladně se pak Zeman Kerndlovým královsky odvděčil. Ale jak se to říká - ruka ruku myje... A Kerndlová pozvala "strýčka Zemana" s celou rodinou na oslavu, kterou slíbila krátce po své americké svatbě 9. srpna.

Rodiče byli trochu zklamaní, přiznává nevěsta

"Vzali jsme se s Rendou v noci v malé kapličce ve Vegas za přítomnosti našich svědků, nejbližších přátel," prozradila přitom Kerndlová na sociální síti svým fanouškům po tajné svatbě, které jsou letos evidentně v kurzu. Rodiče se na její obřad dívali přes web kameru. "Já myslím, že je to samozřejmě trochu mrzelo, ale věděli to a souhlasili s tím," prozradila pak Kerndlová dnes na začátku veselky FTV Prima. A zároveň dodala skromné přání - aby se na její opakované svatbě všichni dobře bavili. Kromě prezidenta Zemana přitom dorazil třeba i slovenský zpěvák Richard Müller s rodinou, kterého vítal pyšný táta Laďa Kerndl "poamericku" a se skleničkou vína v ruce. Slavit se bude určitě až do rána.

Fotogalerie
17 fotografií