Iveta Bartošová (47) se všemožně snaží veřejnosti dokázat, že už je z nejhoršího venku. Naposledy se o gesto, které by její dobrý psychický i fyzicky stav potvrdilo, pokusila tento víkend, kdy pro své fanoušky natočila video.

V srdceryvném vzkazu svým příznivcům nejen popřála dobrou noc, ale také vysvětlila, že je na tom momentálně finančně ne zrovna nejlépe, a tak pokud by snad nějaký ten fanda stál o její podpis, musí jí nejprve zaslat obálku s nalepenou poštovní známkou.

"Pošlete si obálku se známkou, protože doba je těžká, tak vás o to poprosím, pošlete obálku s adresou, ať to máme jednodušší a já vám budu vždycky podepisovat takhle kartičky a budu je posílat, doufám že budou, pracujeme na tom, budou nový," snažila se Iveta namotivovat svůj fanclub.

Zpěvačka se dokonce snažila na svůj účet lehce zažertovat. V jejím případě však z pokusu o vtip spíše mrazilo.

"Jinak vám zase pošlu nějaký odkaz a nějaký přání, věnování na dobrou noc nebo dobré ráno, až budu opuchlá, až budu vstávat, tak vám zase popřeju dobré ráno," smála se do kamery Iveta. Asi si neuvědomila, že od doby, kdy byla napuchlá permanentně, neuplynulo zase tolik času...

Fotogalerie
7 fotografií