Rychtář si doma připadal úplně bezmocný. Nechtěl nečinně sedět a doufat, kdy policie Ivetu a jejího »únosce« Zdeňka Macuru (39) konečně najde. Projevila se tedy jeho akční povaha a odjel na jih, kde se má zpěvačka podle jeho informací ukrývat.

Poslední kapka

„Tady jde o minuty,“ řekl Blesku Rychtář. Ze židle ho nadzvedla fotografie Ivety, která se okamžitě stala hitem internetu. „Poslední kapkou bylo, když jsem viděl Ivetu bezvládně ležet na pláži. Musím ji zachránit ze spárů Zdeňka Macury,“ vysvětlil fotoreportérům Blesku, kteří jsou v Itálii také. Rychtář je přesvědčený, že Iveta našla útočiště na zámku v Garganu, který vlastní rodina jejího italského exmilence Domenica Martucciho (37). Ten je sice nyní v Praze, ale Bartošová prý kontaktovala jeho otce.

Macura zatlouká

Zpěvaččin »únosce« s Rychtářovou iniciativou nesouhlasí. „Svým pátráním jen zhoršuje zdravotní stav Ivety. Lstivě útočí na city, předstírá pláč. Je to jeho taktika,“ tvrdí Zdeněk Macura, který už je v telefonickém kontaktu s policií. „Vyšetřovateli přislíbil, že se v nejbližších dnech dostaví s Ivetou Bartošovou na příslušný zastupitelský úřad,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová s tím, že policie po dvojici stále pátrá. Macura odmítl prozradit místo jejich pobytu, zřejmě se bojí, aby je Rychtář nenašel.

PŘIPRAVUJEME EXKLUZIVNÍ VIDEO!

ROZHOVOR S RYCHTÁŘEM PŘÍMO Z ITÁLIE PŘINESE BLESK.CZ VE 13 HODIN!

Fotogalerie
7 fotografií