Michal Penk se s lehkostí životem rozhodně neprotlouká. Nejen to jej spojuje s jeho někdejší partnerkou Ivetou Bartošovou. Nedávno sice bývalý zpěvák tvrdil, že 14 let závistlosti na pervitinu je již minulostí. A dokonce hovořil o návratu ke zpěvu.

Podle posledních informací však zpěvák znovu v drogách lítá. A pervitin nakonec zabil i slibně se rozvíjející vztah s Penkovou přítelkyní Denisou.

Fyzické napadení přítelkyně

Podle serveru Super. cz totiž Penk svou nyní již bývalou přítelkyni pravidelně fyzicky napadal a nejednou skočila na pohotovosti. "Všichni v jejich okolí víme, že ten problém s drogami je tam dlouhodobý a je to čím dál tím horší. Dnes to vyvrcholilo fyzickým napadením. A nebylo první. Jednou byla Denisa na pohotovosti, ale nechala se obměkčit a na policii nakonec nešla. V papírech ale Penkovo jméno doktoři uvedli,“ řekla Super.cz kamarádka Denisy.

Sama Denisa před nedávnem Penkův návrat k drogám a její odchod komentovala slovy: „6am, perníkovej dojezd (perník je slangový výraz pro pervitin – pozn. red.), policajti, stěhování… Buď šťastnej, Michale.“

Prohrává boj se závislostí

Michal Penk přiznal, že se závislosti na pervitinu pokusil zbavit více než 40 krát. Drogová závislost také způsobila, že obden pomýšlel na sebevraždu a jednou se o ni dokonce aktivně pokusil. "Sebevražedné tendence jsem vlastně měl vždycky. Což pro mě nebylo dobrý, protože jsem vlastně pořád měl úniková vrátka. Říkal jsem si: ‘Tak kdyby to náhodou nevyšlo, vždycky se můžu zabít.‘ Takže jsem v životě hodně riskoval. Ve vztazích, v práci… Nebylo to dobrý,“ řekl Deníku zpěvák. A stále to dobré není. Bohužel pro Penka, jeden z idolů 80. let.

Fotogalerie
7 fotografií