Vladimír do Vendulina života vstoupil v době, kdy prožívala dramatický rozvod s Patrikem Aušem (34) a smrt maminky. Zdál se být jako skvělá opora a Svobodová pod návalem citů pocítila klid a lásku. Ale… „Za těch šest měsíců, co jsem s ním žila, jsem zjistila, že je sice hodnej chlap, ale na život nahlíží tak nějak jinak než já,“ odkryla své nitro v časopisu Glanc.

Krutá pravda

Exmanžel Patrik jí prý hodně ublížil a Vendula zjistila, že novým chlapem staré rány nezalepí. „Došlo mi však, že ještě zřejmě nejsem připravená na nový vztah,“ pronesla krutou pravdu.

Video
Video se připravuje ...

Vendula se rozešla s Vladimírem Waasem archov Blesku, Markéta Reinischová

Každý z jiného těsta

Najednou si Vendula uvědomila, že jsou opravdu každý jiný a začalo jí to v některých situacích být na obtíž. Přitom ještě na nedávné romantické dovolené v Maroku to brala jako výhodu. „Na rozdíl ode mě je klidný, to je dobře,“ tvrdila a jedním dechem dodávala: „Jsem zamilovaná!“

Nyní její postel opět zeje prázdnotou. Svobodová se nyní hodlá věnovat nejen sama sobě a svému synovi Kubovi (8), ale hlavně starým dobrým přátelům, kteří s každou bolístkou pomůžou.

Co o rozchodu říká Vladimír Waas?

„Skutečně jsme se rozešli. V dobrém. Vendulky si vážím. Nemáme mezi sebou špatné věci. Víc nechci komentovat. To se prostě v životě stává.“

Fotogalerie
8 fotografií