"Pokud mám být upřímná, toto byly asi moje nejlepší narozeniny!" Přiznala Celeste. "Majk mě velmi mile překvapil dárky, které si pro mě připravil. Hodně pro mě znamená i ta pozitivní energie, kterou s sebou na naše společné koncerty vždy přinese," dodala oslavenkyně na adresu slovenského rappera Majka, se kterým ladí nejen pěvecky, ale i vizuálně.

Minulý pátek představila Celeste v rámci koncertu, kde oslavila i své narozeniny, úspěšný duet s Majkem Spiritem "I Was Wrong" a už začíná pracovat na dalším. Tentokrát půjde o společnou píseň se sestrou Carmel, která vyjde jako singl koncem července. I kvůli natáčení videoklipu zůstává Celeste v Evropě až do poloviny června. V rámci nabitého programu však ještě stihne absolvovat exkluzivní dvojkoncert rádia Evropa 2 s Majkem pro české fanoušky a to 13. června v pražské Retro Music Hall, který je již bezmála vyprodán.

Návštěvníci akce, kteří budou tanečně naladění a budou se chtít bavit i po skončení koncertu, mají exkluzivní možnost získat zvýhodněnou vstupenku i na následnou party ve znamení nejlepší britské hause music s legendární partou Freemasons. Nesmrtelnost tomuto anglickému projektu zajistily zejména remixy světových hvězd, jako jsou Beyoncé, Kelly Rowland, Kylie Minoque. Jejich nejčerstvějším materiálem je remix Depeche Mode – Heaven. O bezchybnou hudební podporu se postarají nejoblíbenější DJové pražských klubů – Chris Sadler a Roberto Chochola.

Nenechte si ujít – Celeste BuckinghamMajkem Spiritem a Freemasons v Retro Music Hall už 13. června!